ما در اینجا، اجتماعی تشکیل دادیم که بعد از لمس دردها و درک ضرورت ها، به شناسایی کودکانی که دچار نابرابری آموزشی هستند، پرداختیم و آگاهانه و دلسوزانه راهی برای درمان آن پیدا کردیم.
قریب به یک دهه است که طرحی را به ثبت رساندیم که در آن سعی کردیم که پناه و تکیه گاه کودکان شویم و با همتی جانانه با یاری و همراهی شما، کودکان رنج دیده و بازمانده از فرصت تحصیل را همچون فرزندان خودمان مشغول به آموزش کنیم.
گشتیم و گشتیم تا کودکانی با استعداد و توانمند پیدا کردیم که به دلایلی چون فقر مالی و فقر فرهنگی محروم از تحصیل و درس خواندن هستند. کودکانی که به یک اندازه از این آب و خاک سهم دارند.
ما در این طرح، از معلمان و کادری کارآزموده، دلسوز و ماهر در مدارسی با ساختمان های مجهز و استانداردهای لازم بهره گرفتیم. در این راه تنهایمان نگذارید که راهی دشوار و طولانی برای به ثمر رسیدن فرزندانمان داریم.
برای نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش ایران طرح همچو فرزندم با درک ضرورت و لزوم ارتقا سطح آموزش عمومی در مدارس روستایی ایران، به ساخت، تجهیز، تربیت نیروی انسانی توانمند و اداره ی مستمر ده ها مدرسه ی غیر دولتی روستایی در چهار استان جنوبی کشور; خوستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان اقدام کرده است.
این مدارس با ساختمان هایی مجهز، امکانات و تجهیزات مناسب تاسیس و راه اندازی شده و با بکارگیری و آموزش جوانان تحصیل کرده همان روستاها به عنوان آموزگار و کادر اداری این مدارس، کاری بزرگ را در عرصه اموزش، تربیت و اشتغال پایدار این مناطق به سامان رسانده است.
در نزدیک به 113 مدرسه روستایی این طرح بیش از 10200 دانش آموز و بیش از 1200 جوان تحصیل کرده مشغول بکارند.
همچو فرزندم مجموعه ای مردمی است که با حمایت شما برای آموزش کودکان ایران تلاش میکند. طرح همچوفرزندم در اقدام راهبردی با هدف تربیت نیروی انسانی کار آمد، دغدغه مند و آگاه برای اداره فردای همین مناطق، اقدام با تاسیس و بهره برداری از چندین مجتمع آموزشی متوسطه در شهر های گوناگون نموده است. هم اکنون 20 آموزشگاه متوسطه با 909 دانش آموز و 259 نفر کادر آموزشی در مناطق محتلف مشغول خدمت میباشند.
این طرح با ورود به حوزه آموزش و پرورش در مناطق محروم و با ساخت و اداره 113 مدرسه روستایی دست آورد های بزرگ و ارزشمند زیر را داشته است:
• ارائه خدمات آموزشی و تربیتی هماهنگ و سازمان یافته به همه فراگیران موسسه
• بکارگیری آموزگاران و کارکنان این مدارس از میان جوانان تحصیل کرده بومی با هدف دانش افزایی با کسب مهارت های معلمی زیر نظر استادان مجرب یا مولفان کتاب های درسی
• برگزاری کلاس های تابستانی با هدف پر کردن اوقات فراغت فراگیران مناطق روستایی برای نخستین بار.
• برگزاری با شکوه مراسم و آیین های ملی در مدارس، با هدف تقویت حس میهن دوستی فراگیران
• اعطای رایگان اقلامی مانند: نوشت افزار، روپوش، کفش و… به فراگیران محروم این مدارس
با توجه به محرومیت در مناطق یادشده، مدارس روستایی همچوفرزندم با کمک نیک اندیشانی چون شما اداره میگردد، بی آنکه شهریه ای از خانواده های محروم دریافت شود. از این رو برای تامین مخارج بسیار سنگین ماهانه این مدارس که حدود 10200 دانش آموز محروم در آن مشغول به تحصیل و 1200 آموزگار و دبیر در آن مشغول به کار هستند، پویش “همچو فرزندم” راه اندازی شد تا نیکوکاران دور اندیشی چون شما با حمایت مالی از یک یا چند دانش آموز در مناطق محروم، آنان را همچوفرزندان خویش بدانند و این طرح را در تامین هزینه ماهانه آموزش و تربیت انان یاری نمایند. تا چراغ دانش و امید را در جان هزاران کودک مناطق محروم روشن نگاه دارند.