به گزارش روابط عمومی پویش #همچو_فرزندم به نقل از کانال “ایران من”ایجاد پیوند میان مدرسه و جامعه محلی آن هم به کمک “بخش خصوصی” مهمترین دستاورد یکی از برندگان جایزه وایز در سال 2018 بوده است. این مؤسسه که «سمفونیای برای آفریقای جنوبی» نام دارد، زمانی این موسسه شکل گرفت که یکی از صاحبان موفق کسبوکار در جنوب آفریقا تصمیم گرفت از طریق همکاری با یک مدیر مدرسه، بهرهوری دانشآموزان و مدرسه را افزایش دهد.
همکاری میان این تاجر و یک فرد فرهنگی در حالی صورت گرفت که 75 درصد مدارس در آموزش کودکان آفریقایی شکست خوردهبودند. 80 درصد دانشآموزان آفریقایی در پایان کلاس چهارم هنوز از درک مطالبی عاجز بودند.و 50 درصدشان ترک تحصیل کرده بودند.
همین باعث شد که موسسه سمفونی از کارآفرینان موفق و غولهای مدیریت کسبوکار در آفریقا دعوت کند تا در قالب طرحهای 12 ماهه، به مدارسی بپیوندند که کمترین میزان بهرهوری آموزشی را داشتهاند. هدف اصلی پروژه Partners for Possibility این بوده است که برای تغییر وضعیت مدارس از مدیران و کادر آموزشی آغاز کند، افرادی که معمولا کمترین تجربه را در امور مدیریتی، منابع انسانی و بهرهوری دارند.
تحقیقات گسترده این موسسه نشان می دهد رهبری مدرسه عامل کلیدی برای موفقیت دانش آموزان است، به ویژه در مدارس جوامع محروم ، و از آنجا که اکثر مدیران مدارس به اندازه کافی مهارت های رهبری ندارند نیاز به هدایت و اصلاح هستند که مدیران موفق در کسب و کار مهمترین افرادی هستند که می توانند در این زمینه همراهی نمایند.
یکی از اهداف دیگر مؤسسه سمفونی از سال 2010 تاکنون این بوده که صاحبان کسبوکار همچنین به نمایندگی از جامعه محلی مأمور شوند تا بهبود وضعیت مدارس را به یک دغدغه ملی تبدیل کنند. این مجموعه تاکنون به 684مدرسه و 680هزار دانشآموز سود رسانده است.
با تکیه بر توان کارآفرینان و صاحبان کسبوکار که بهترین شناخت را از جامعه محلی دارند، مؤسسه سمفونی به دنبال آن است تا برنامه Partners for Possibility را به مناطق روستایی هم گسترش دهد.
هر ساله اجلاس جهانی نوآوری در آموزش که به اختصار «وایز» نامیده میشود به 6 پروژه های #آموزشی_خلاقانه که در رفع چالشهای آموزشی در یک منطقه تأثیرگذار بودهاند ، جایزه ای معادل ۲۰ هزار دلار اهدا میکند.
منبع: https://t.me/iraneman_org